MADALINA și GEORGE

Mădalina și George, au decis să se căsătorească la Mangalia pe plajă. Și-au plănuit nunta la destinație din București, unde locuiesc. De la pregătiri până la nunta lor pe plajă, ziua a fost planificată cu eleganță și stil, evitând multe dintre capcanele ale nunților „producție în masă”. Vă sugerez să vă faceți timp să apăsați pe play și să vizionați videoclipul nunții la destinație chiar mai jos. Puteți continua să citiți pentru a descoperi întreaga poveste din spatele filmului ulterior.

 

Pregătirile

George și Mădălina s-au pregătit într-un hotel de pe plaja din Mangalia, la Hotel Turquoise, mireasa și-a făcut machiajul, coafura întro camera la etajul superior. Mirele s-a îmbrăcat în compania celor mai buni prieteni ai săi, în timp ce mireasa și-a avut atât familia, cât și prietenele să o ajute să se pregătească pentru marele moment.

Mădălina, strălucea purtând o  rochie Haliton  de Charlie Brear. În timp ce George, a ales un costum clasic de la Hugo Boss. Amandoi aratau minunat împreună.

Conceptul de decor

Primind oaspeți din toată lumea, au organizat și pregătit singuri multe decorațiuni de călătorie pentru recepție. O hartă mare a lumii în care toată lumea ar scrie cele mai bune urări tinerilor căsătoriți. Cadourile și invitațiile au fost realizate și de cuplu cu materiale și decorațiuni.

A fost o ceremonie foarte emoționantă. Organizarea ceremoniei pe plajă este o locație unică, plină de energie și caracter. Adunarea a două familii și prieteni din întreaga lume a creat o atmosferă cu adevărat specială.

Recepția - nuntă pe plajă

La recepție mirii au întampinat toti invitații, a urmat aperitivul. Primul dans al lui George și Mădalinei, a fost doar o sclipire pentru a aprinde petrecerea nebună ce a ținut până dimineața târziu. A fost una dintre cele mai bune recepții de nuntă la care am asistat vreodată ca videograf. Și vă asigur că am văzut destul de multe!

 

Sugestia mea pentru toate cuplurile care intenționează să se căsătorească în aer liber să aleaga o locație pe plajă.

Toate imaginile prezentate în acest articol sunt cadre din film. Întotdeauna îmi place să folosesc cadre video și imagini pe care le filmez pentru a spune povestea și a completa filmul în sine. Vă căsătoriți sau plănuiți o nuntă? Căutați un videograf? Atunci ai găsit persoana potrivită care să te ghideze către cei mai buni weddingplaneri si impreuna vă recoandam cele mai frumoase locații de filmare! Îmi place foarte mult frumusețea sălbatică a naturii și te pot ajuta să ai cele mai frumoase imagini in filmul de nunta. Aș fi încântat să fiu videograf de nuntă.