RECENZII

*

15.10.2022

Mi-a plăcut enorm alegerea temei muzicale pentru momentul de acasă, tradițiile sunt speciale pentru noi. Ceremonia desfășurată la biserica are importantă cea mai mare pentru noi.
Apreciez că ați acordat atenția de a include  din cuvântul de învățătură dat de preot ( de referință pentru noi) și că  ați surprins momentul emoționant cu Cosmin. Mi-a plăcut că ați inserat și din cântările/ rugăciunile unuia dintre preoți, care este verișorul meu, deși nu v-am precizat lucrul acesta. Ați surprins foarte bine cadrele cheie și ați inserat un fundal muzical potrivit cu ceremonia. Pentru partea de petrecere, cel mai mult mă încântă că sonorizarea videoului, este de înaltă calitate. Am rămas suprinsa că pentru momentul cu artificii ați sincronizat, ca  melodie, una dintre piesele vechi îndrăgite de noi. Am văzut că ați încercat să includeți câte puțin din toate momentele pentru a vă încadra în timpul alocat pentru video.

Ioana

26.06.2022


Am fost incredibil de norocoși să te angajăm să ne filmezi nunta! Gusturile noastre coincid 100% și  am obținut tot ce ne dorim de la un film de nunta. Mulțumesc! IRINA ȘI SASHA

IRINA & SASHA

20.08.2021

Îți mulțumim că ai venit cu un concept nou de filme scurte. Îți multumim ca ne-ai convins  să alegem un film scurt de 45 minute. Asta  ne ajutat să avem răbdarea necesară să vizionăm cu drag  filmul nunții noatre. Filmul a depășit toate așteptările noastre! Suntem încântați și acum vă recomandăm tuturor.

DANIELA

26.06.2021

Am apelat la tine cu o ideie nebună și mă bucur că nu ne-ai refuzat. Ai preluat cu entuziasm implementarea conceptului nou de film scurt, finalul este fantastic! Mulțumesc foarte mult!

IOLANDA

20.08.2021

Abordarea  de a lucra cu oamenii, atitudinea ta față de muncă, organizarea procesului de filmare - totul a fost la vârf! Uneori, părea că suntem prieteni vechi - a fost atât de ușor ,,pe platoul,, de filmare. Îți dorim inspirație nesfârșită și mult noroc!

Raluca & ADRIAN